domingo, 19 de diciembre de 2010

UNA PRESENTACIÓ FALLERA MIL PER CENT...

Ya viene a ser una tradición, traer la crítica de Juan Jurado a las Hojas Perdidas al día siguiente de representar... Aún estamos con el subidón, vaya subidón. Y esto es lo que han escrito sobre nuestra falla:

"Noscarmientas, despres de dos anys en la modalitat B, del concurs de presentacions, ha donat el bot enguany a la categoria reina. Passar de la modalitat B, a la A, i ademes ser els primers en actuar supon un risc prou gran i un merit afegit,... La meua opinio despres de vore l'actuacio dels fallers i falleres de Noscarmientas, es que deven estar molt satisfets pel treball realisat en el conjunt de tota la Presentacio. M'agrada parlar en primer lloc del guio, es la base d'una bona representacio, sense un bon guio es molt complicat fer un bon espectacul, per aixo es tan important per a mi que el aproposit siga faller i este ausades que ho ha segut, en guinys constants a Michael Curtiz, Sidney Lumet, Fran Capra, Joel Schumacher, William Shakespeare, Bea Izquierdo, aproposit faller mil per cent, transgressor, en ingeni i gracia, en humor i per supost en eixe toc de melengia que mereix l'apoteosis final.que fa que se te posen els pels de punta.. Si es important el guio darrere ve la direccio, han segut moltes i molt diferents les situacions al llarc de la representacio i hi ha que dir que la direccio ha estat al nivell del text, ben movimentats la gran cantitat de participants en l'obra, hi ha que fer mencio especial a les interpretacions, quan dos persones com Angels Hernandez i Jaume Bronchud, esta mateixa semana acaben de ser nominats en el concurs de teatre, candidats a Saragüells a la millor actriu i al millor actor respectivament “algo tendra el agua cuando la bendicen”, han estat sensacionals polifacetic i els diferents personages que han interpretat, especialmet Angels. Afegire que han contat ademes en el repartiment en una Maria Sol, secundaria de luxe, sense deixar de menys als demes component de l'elenc i el tema de les coreografies, ben resoltes i molt i ben treballades, aprofitant molt be les condicions tecniques que la sala Canal posa a disposicio de les comissions,. Un ritme d'actuacio sense treua per al espectador nos ha portat a l'apoteosis, l'any passat, noscarmientas, no redoneja la presentacio per culpa d'est apartat, i han depres la lliço, enguany l'aparicio de MARTA SORIANO I CARDONA, en la musica de LOS MESTRES CANTORES DE NUREMBERG de Richar Wagner, ha tingut tota la categoria que esta jove i guapa valenciana es mereix com a FALLERA MAJOR, per a finalisar despres d'un precios i emocionant poema en directe de Jaume Bronchud , esta vegada en el seu paper de President, l'escena final de la cremà de la falla musica tambe de WAGNER, “Zurück von ring” de l'opera GÖTTERDÄMERUNG del seu quadre final, ha posat el emocionant colofo a esta magnifica presentacio fallera que enguany donarà que parlar.".

Gracias.

No hay comentarios:

DIARIO DE UNA CATARSIS. Capítulo 14.

DIARIO DE UNA CATARSIS. Capítulo 14. "Bendita locura" En la limpieza de fotos, anoche, volvió a aparecer el bueno de Paulin...