domingo, 21 de diciembre de 2008

NOSCARMIENTAS

NECESITO UN POCO DE TIEMPO PARA RESPIRAR Y PODER CONTAROS LAS CIEN MIL SENSACIONES QUE ME PRODUJO REPRESENTAR ANOCHE "LA SORPRESENTACIÓ". LO ÚNICO QUE SI QUE QUIERO ES DAR LAS GRACIAS A LA GENTE QUE VINO A VERNOS Y LLENÓ EL TEATRO HASTA LA BANDERA Y, SOBRE TODO, A TODO EL EQUIPO DE LA FALLA QUE ME HAN HECHO VIVIR ALGUNOS DE LOS MEJORES MOMENTOS DEL ÚLTIMO AÑO... GRACIAS.


Algunos de los miembros de un equipazo de amigos

OS DEJO, PARA ABRIR BOCA, LO QUE DE NUESTRO ESTRENO HA DICHO LA CRÍTICA TEATRAL. Y GRACIAS, UNA VEZ MÁS POR TODO.

"Debut en esta edicio del concurs de presentacions en la modalitat B, i debut tambe en el concurs de esta Russafenya comissio. I tenim que dir que la jugada els ha eixit redona, un magnific “libreto”, molt divertit, i molt ben desenrollat, tematica fallera pura en molts “gags” i continues alusions en clau d'humor de quasi tots els personages del mon de nostra festa, artistes, comissions, directius de JCF; els fallers de Cadiç Cura Femenia no han deixat “titere con cabeza”, en una representacio feta a un ritme trepidant i sense pauses deslluidores, ara be si els actors han estat en una obra molt coral, a un nivell bo, destacarém l'actuacio de Jaume Bronchud i especialment a Angels Hernandez. Els numeros musicals aixi com el vestuari i el maquillage a carrec del grup Bambalines no ha desmereixcut per a res als actors, en unes coreografies en molt de colorit i ben conjuntades. Cadiz – Cura Femenia que ha actuat com a teloners del concurs d'enguany, ha posat el nivell altissim i encara que son varies les falles que queden per actuar, tindran que apretar de calent, puix esta presentacio al estil de la vella escola, que es com pensem des de TEATREFALLER.COM se deuen fer, donara molt que parlar a l'hora dels premis d'enguany. Una darrera coreografia donà pas a l’aparicio i exaltacio de l’emocionada NA LAURA REAL I DE GRACIA com a FALLERA MAJOR 2009".

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola ... solo desearte una feliz navidad y un buen año 2009.
Nos vemos el año que viene ... no me falles!!
Besos

JAUME LÓPEZ I BRONCHUD dijo...

quien eres¿¿¿¿¿?????

DIARIO DE UNA CATARSIS. Capítulo 14.

DIARIO DE UNA CATARSIS. Capítulo 14. "Bendita locura" En la limpieza de fotos, anoche, volvió a aparecer el bueno de Paulin...